Kezdjünk egy tévhittel:
A csokitól pattanásosak leszünk?
Létezik egy kutatás, amely cáfolta ezt az állítást. A résztvevők egyik fele egy hónapig tízszer annyi csokoládét fogyasztott, mint a másik, de a kísérlet végén nem találtak több pattanást az első csoport tagjain. 😉
Az egészséges életmód jegyében egyre több vásárló részesíti elônyben (és szerencsére gyártó is) a természetes adalékokat, aromákat tartalmazó élelmiszereket.
,
A magas kakaótartalmú csokoládé a világ legerősebb természetes szívgyógyszere!
Megdöbbentő dolgok derültek ki, melyek megerősítik korábbi népgyógyászatban tapasztalt hatásait.
A fekete csokoládé, amiben nagyon magas a kakaó bab tartalom, nagyon jótékony hatású a szervezetre, ezt nemrég állapították meg a kutatók.
Rendkívüli mértékben növeli a szívelégtelenség miatt kezelt betegek ereinek rugalmasságát. Az amerikai kutatás kitért több más dologra is, és először sikerült bizonyítani a csokoládé kedvező hatását klinikai tesztek és laboratóriumi körülmények között is.
A szívelégtelenség gyógyszeres javítására több hatásos gyógyszert sikerült kifejleszteni, de a kezelés eredményének további javítására még mindig szükség volna.
Erre lehet megoldás a csokoládé.
A csokoládénak ugyanis annyira jelentős a hatása, hogy gyakorlatilag a legerősebb szívgyógyszerekkel vetekszik.
Az évszázadok óta alkalmazott, erős és nagymennyiségű kakaóból készült csokoládékkal végzett klinikai vizsgálatok ugyanis egyértelműen felveszik a versenyt a dollármilliárdokból kifejlesztett mesterséges pirulákkal.
És ez még mindig nem minden: kiderült, hogy hatásosan csökkenti a vérnyomást. Svéd szakorvosok azt is kimutatták, hogy ritkábban kapnak szélütést azok a nők, akik szeretik a csokoládét.Az étcsokoládé kifejezetten rugalmassá teszi az ereket a kutatók megfigyelései szerint, mivel a nitrogén-monoxid kiválasztás növekedése miatt fokozza az ütőerek tágulékonyságát.
Kedvező az a hatása is, hogy az összetapadó készségét csökkentette.
Ezek óriási eredmények, melyek hamarosan rengeteg ezzel kapcsolatos betegségben óriási előrelépést fognak jelenteni, és a csokoládét felhasználhatják bizonyos kezelésekben, mint gyógyító erejű hatóanyagot.
Azt viszont nem szabad elfelejtenünk, hogy mindezt a természet tette lehetővé, és a természetes gyógymódok hívei már több száz éve szajkózzák, hogy mire képes a csokoládé.
=Csábítja az érzékeket a különböző aromák összekapcsolásával: rumos citrom és narancs, valamint cukornád kivonat.
=Különleges, frissítő, citrusos és melengető rumos íze van.
=Természetes, sűrű és magas kakaótartalmú csokoládé.
=Kizárólag természetes aromákat adunk hozzá.
A természetes aromát
például megfelelô fizikai (desztillációval, oldószeres kivonással) vagy enzimes, illetve mikrobiológiai módszerrel, emberi fogyasztásra alkalmas nyers-, vagy szokásos élelmiszer-technológiai eljárásokkal (pl. szárítással, pörköléssel, fermentálással) nyerik ki a feldolgozott növényi vagy állati eredetû anyagokból.
A természetazonos aromát vegyi szintézissel vagy olyan elkülönítéssel állítják elõ, hogy az így kapott vegyület kémiailag azonos legyen a növényi vagy az állati eredetû anyagban természetes tartalomként jelen levô aromaanyaggal./
=Tejjel és vízzel is elkészíthető, hidegen vagy melegen.
=Nagyon kiadós – egy 120 g-os tasakból 5 adag 250 ml-es adag készíthető /1690 ft!/
Most képzeljétek el![]()
Az eredti italt a MI csokoládénkkal kóla helyett:
A CUBA LIBRE TÖRTÉNETE
Az ital valószínűleg 1900-ban született egy kubai bárban.
A Cuba Libre! felkiáltás, melynek jelentése Szabad Kuba, a forradalmárok jelszava volt az 1868 és 1878 között tartó, a spanyol gyarmatosítók ellen való küzdelem során.
Ezt követte a spanyol – amerikai háború, melynek lezárulása után született meg a kubai-amerikai Cuba Libre ital.
Fontos!
” Az orvos által előírt kezelést a természetes gyógymódok sikeresen kiegészítik, AZT nem helyettesítik!”
Van véleményed?
Meg is osztanád velem?
Vedd fel velem kapcsolatot:
Email: eszter.betterware@gmail.com
Ha tetszett: Kérlek iratkozz fel a hírlevélre is!
Várom jelentkezésedet! ;)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: